Kyst til kyst-stien har fået ny hjemmeside

Udgivet d. 17-01-2019

Nu bliver det endnu lettere at planlægge en vandretur på tværs af Jylland.

Den naturskønne vandresti Kyst til Kyst-stien har fået ny hjemmeside.
Kyst til Kyst-stien er en 130 km lang natursti, der strækker sig fra Blåvands Huk i vest til Vejle Fjord i øst.

Den er etableret i samarbejde med landbrugets organisationer, og på store strækninger er det landmænd, som  lægger jord til stien. Vandrestien er meget populær, og besøgstallet er stigende.

den nye hjemmeside finder du beskrivelser af de forskellige etaper, gode råd til planlægning af turen og overnatningsmuligheder på din vej.

Et nyt interaktivt kort viser etaperne med km-angivelse, og her er også beskrivelser af seværdigheder langs med ruten. Siden er mobilvenlig, og du kan til hver en tid få din nøjagtige position, på ruten.

Film og billeder giver dig et godt indtryk af, hvad du kan forvente, når du tager vandreskoene på og drager ud i de prægtige landskaber på stien.
Kyst til Kyst-stien var en af de første længere vandreruter i Danmark. Den blev til i et samarbejde mellem Vejle, Vejen, Billund og Varde Kommuner, som også står for driften af den i dag. Ruten følger Varde Å, Holme Å og Vejle Å og er unik med sin beliggenhed midt i den jyske natur og de afvekslende landskaber, der udfolder sig på tværs af Jylland.

Du kan vælge at gå hele strækningen eller dele den op i mindre strækninger. Stien er for alle, der vil ud i naturen og nyde stilheden, årstidernes skiften og væk fra stress og jag.

Se den nye Kyst til Kyst-hjemmeside her:

www.kyst-kyststien.dk